دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش ماکرون به استعفای قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان

رئیس جمهور فرانسه ضمن استقبال از استعفای وزیر اطلاع‌رسانی لبنان که اظهاراتش موجب ایجاد بحرانی دیپلماتیک میان بیروت و ریاض شده بود، ابراز امیدواری کرد که کابینه لبنان بتواند با حداکثر قوا کار خود را انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در گفتگویی که در حاشیه سفر خود به امارات با روزنامه «النهار» چاپ لبنان داشت، ضمن استقبال از استعفای جورج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان گفت: این اقدام عاملی "موثر" در ایجاد آرامش است چراکه یکی از عواملی بود که مانع از فعالیت کابینه نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان شده بود و اکنون این مشکل رفع شده پس کابینه میقاتی باید بتواند کار کند.

ماکرون در ادامه این گفتگو ابراز امیدواری کرد که میقاتی بتواند به سرعت جلسه‌ای در کابینه برگزار کرده و با حداثر قوا کار کند.

همچنین رئیس جمهور فرانسه از تمامی گروه‌های سیاسی لبنان خواست به میقاتی در پیشبرد کار دولتش کمک کنند.


او در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند بتواند مشابه نشست "سن کلو" کنفرانسی با حضور تمامی گروه‌های لبنانی برگزار کند یا نه، گفت: راه حل بلند مدت در لبنان از طریق یک اقدام سیاسی و قدرت زنان و مردان جامعه لبنان در مدیریت کشورشان برای خدمت به آن و نه خدمت به خودشان محقق می‌شود و این مساله نیازمند کمک جامعه جهانی است، ما از ابتدا و با کمکی منطقه‌ای ضمن در نظر گرفتن موقعیت لبنان در منطقه این کار را در پیش گرفتیم و در پایان این سفر به منطقه خلیج (فارس) خواهیم رسید.

ماکرون افزود: من همچنان محتاط هستم، اما امیدوارم در سطح اقتصادی و سیاسی کشور‌های حوزه خلیج (فارس) به کمک به این کشور برای خروج از این وضعیت دوباره متعهد شوند و زمانی که از تلاش برای برقراری صلح و امنیت در منطقه می‌گویم، این یکی از اهداف من از این سفر است و فکر می‌کنم عربستان نقش تاریخی مهمی ایفا می‌کند.

همچنین رئیس جمهور فرانسه در سفر روز جمعه خود به دوبی تاکید کرد: توافقنامه فروش ۸۰ فروند جنگنده رافال به امارات نشان داد که ابوظبی پاریس را شریک قدرتمندی می‌داند که به تعهدات خود پایبند است و می‌توان به آن اعتماد کرد.

او ادامه داد: زمانی که اماراتی‌ها سوالات بیشتری را درباره دیگر شرکای تاریخی مطرح کنند، فکر می‌کنم این اتفاق موقعیت فرانسه را تقویت می‌کند.

محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده عالی نیرو‌های مسلح این کشور روز جمعه میزبان ماکرون بود که در چارچوب سفری کاری برای حضور در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی به این کشور سفر کرده بود.

همزمان با این سفر، کاخ الیزه از امضای توافقنامه فروش ۸۰ فروند جنگنده رافال به امارات خبر داد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار